Εταιρεία

Η εταιρεία<<ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΚΗ>> ιδρύεται από τον ΒΑΒΟΥΛΗ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗ το 1989 και δραστηριοποιείται στον χώρο των απολυμάνσεων,απεντομώσεων και μυοκτονίας στην Κέρκυρα. Στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στο πλέον ανταγωνιστικό κόστος και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής βελτίωση των παρερχόμενων υπηρεσιών έτσι ώστε να χτίζεται σταθερά μια σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους πελάτες.

Αναλαμβάνουμε γενικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και ψεκασμούς για την καταπολέμηση πάσης φύσεως εντόμων, ερπετών και τρωκτικών όπως φίδια, κουνούπια, μύγες μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκορπιοί, ψύλλοι και ποντίκια. Με υψηλή τεχνογνωσία, άρτιο, σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζουμε σύγχρονες και οικολογικές μεθόδους, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με σκευάσματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και διαθέτουν τα απαραίτητα δελτία δεδομένων ασφαλείας(msds) και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά τους.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών διασφαλίζεται από την εφαρμογή του διεθνούς προτύπου ISO 9001, ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσω της εφαρμογής του διεθνούς προτύπου ISO 14001, καθώς και η υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία μέσω της εφαρμογής του διεθνούς προτύπου OHSAS 18001:2007.

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις βρίσκονται στην κατοχή της εταιρείας από τις αρχές του 2008.

Οι παραπάνω υπηρεσίες γίνονται από έμπειρα άτομα και υπάρχει άμμεση εξυπηρέτηση στο νησί της Κέρκυρας και όχι μόνο, διότι υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός( ψεκαστικά, αυτοκίνητα, προσωπικό). Επίσης μπορούμε να παρέχουμε εφαρμογές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας εφόσον υπάρξει συννενόηση.